Projecten

De veranderingen op het gebied van werk volgen zich in een razend tempo op. Wilt u weten waar zich kansen of tekorten voordoen? En hoe u hierop kunt anticiperen als het gaat om het aantrekken of behouden van uw toekomstig personeel? Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in diverse branches in de regio. Zij vormen ook de ‘toegangspoort’ voor werkgevers naar UWV, dat praat wel zo makkelijk.

Arbeidsmarktinformatie

Door de coronacrisis is de situatie op de arbeidsmarkt veranderd.
Op Werk.nl en UWV.nl vindt u actuele arbeidsmarktinformatie, zoals:

Blijf op de hoogte
UWV doet onderzoek naar ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ontwikkelt kennispublicaties. Via de UWV Kennisnieuwsbrief worden er maandelijks UWV kennispublicaties en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gedeeld.

Dabshboards Arbeidsmarkt

Om de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt inzichtelijk te maken, heeft UWV verschillende dashboards ontwikkeld. De dashboards zijn interactief. Zo kunt u inzoomen op bijvoorbeeld regio, tijdsvak of beroepsklasse. Bekijk alle arbeidsmarktdashboards op Werk.nl

NLWerkt Online

NLWerkt Online is een online platform voor inspiratie, tips en oplossingen voor werkgevers. Het platform biedt kennis en informatie over onderwerpen die werkgevers bezighouden, zoals re-integratie, nieuwe wet- en regelgeving, verzekeringstechnische en administratieve onderwerpen.

Schakel een adviseur in

Ontvang kosteloos 1 op 1 advies

Hoe gaat u als ondernemer om met veranderingen binnen de sector? Wat heeft u nodig om klantgericht te kunnen blijven in een veranderende omgeving? Ik ga graag met u in gesprek. – Jill van Zuijlen, adviseur