Inclusief werkgeverschap

Wilt u advies en ondersteuning bij uw strategisch personeelsbeleid in het kader van inclusief werkgeverschap? Vanuit een breed kader kijken naar HRM-vraagstukken?  Met de inclusieve arbeidsanalyse gaan we samen aan de slag met personeelsvraagstukken. Een analyse op taken binnen uw huidige functiehuis biedt inzicht en mogelijke oplossingen. Daarbij steken we ook in op de participatie van mensen met een arbeidsbeperking. Sociaal ondernemen is nog nooit zo helder geweest!

Aan de slag!

  • Met een grondige intake brengen wij uw HRM-wensen goed in beeld;
  • Met een arbeidsanalyse brengen we de werkprocessen binnen uw organisatie in kaart;
  • We onderzoeken ook welke taken geschikt zijn voor mensen met een arbeidsbeperking of weinig opleiding;
  • Wij brengen u in contact met kandidaten die passen bij de taken die uit de analyse zijn gekomen;
  • U krijgt advies over regelingen en subsidies waar u als werkgever gebruik van kunt maken;
  • U krijgt ondersteuning bij het inwerken, trainen en begeleiden van een eventueel nieuwe werknemer.

De kracht van een divers personeelsbestand

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk. Hoe beter wij de werkgevers (en hun cultuur) in onze regio begrijpen en hoe beter we de werkzoekenden kennen, des te succesvoller zijn we om mensen aan het werk te helpen die onze hulp daarbij goed kunnen gebruiken. Hiervoor zijn we continue met werkgevers in gesprek en stimuleren daarmee de bewegingen op de arbeidsmarkt.

Schakel een adviseur in

Wilt u ieders talent binnen uw organisatie optimaal benutten in de meest productieve combinatie? Ik ga graag met u in gesprek over uw HRM-vraagstukken en personeelswensen.