Week van de schoonmaak

Tijdens de Week van de Schoonmaak openden diverse schoonmaakbedrijven en thuiszorgorganisaties in onze regio hun deuren. Voor werkzoekenden en andere geïnteresseerden is de inloopmogelijkheid een ideale manier om informeel kennis te maken met verschillende werkgevers in de schoonmaak. 

Week van de Schoonmaak

In de werving door WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland en Rijk van Nijmegen werden diverse voordelen benoemd van schoonmaakwerk, zoals de flexibiliteit om onder schooltijd te werken, of juist vroeg, in de avond of het weekend. Er werd aangegeven dat het mogelijk is om dichtbij huis te werken. En dat schoonmaakwerk makkelijk te combineren is met een gezin of ander werk en dat er afwisselende locaties mogelijk zijn, zoals kantoren, scholen, hotels of zorginstellingen. Geïnteresseerden konden gewoon binnenlopen.

Diverse schoonmaakbedrijven en thuiszorgorganisaties uit Rijk van Nijmegen deden mee aan deze week; Acteon, Tzorg, SMB Willems, Aalbers/NESO, SMB Timmer Clean en Asito.

Door vrijblijvend een praatje te maken met de werkgevers kwamen werkzoekenden meer te weten over het werk en de mogelijkheden. Geschikte kandidaten werden vervolgens uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.