Opleiden & omscholen

Opleiden en omscholen zijn geweldige middelen om personeel te behouden en aan te trekken. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren, ook in de praktijk. Denk aan de voordelen van het aanbieden van stage- en leerwerkplekken aan werkzoekenden. Zo investeer je in jouw toekomstig personeel.

(Om)scholing kan de oplossing zijn

Wil je huidige of toekomstige werknemers opleiden en hen klaarstomen voor werk binnen jouw organisatie? Of heb je vacatures die je maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden maak je de weg vrij voor nieuw talent en creëer je de perfecte kandidaat voor de werkzaamheden in jouw bedrijf. We ondersteunen je graag bij al jouw vraagstukken rondom (om)scholing.

We werken hierbij samen met het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen. Zij bieden in onze regio ondersteuning bij het opzetten van regionale leerwerktrajecten en omscholingsarrangementen in samenwerking met onderwijs- en overheidsinstellingen en brancheverenigingen in de regio. Inmiddels kunnen we samen putten uit vele geslaagde leerwerktrajecten.

Schakel een adviseur in

Wil je weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van personeel opleiden en omscholen? Wij adviseren en ondersteunen je graag. Onze dienstverlening is kosteloos. Ontdek de mogelijkheden.