Personeel opleiden

Wilt u een oplossing voor uw personeelstekort? En wilt u kandidaten het vak in de praktijk leren? Opleiden en omscholen zijn geweldige middelen om personeel te behouden en aan te trekken. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren, ook in de praktijk. Denk aan de voordelen van het aanbieden van stage- en leerwerkplekken aan werkzoekenden. Zo investeert u in uw toekomstig personeel.

(Om)scholing kan de oplossing zijn!

Wilt u uw huidige of potentiële werknemers opleiden en hen klaarstomen voor werk binnen uw organisatie? Of heeft u vacatures die u maar moeilijk vervuld krijgt? Door personeel op te leiden creëert u de perfecte kandidaat voor een functie. We ondersteunen u graag bij al uw vraagstukken rondom (om)scholing. Onze samenwerkingspartner Leerwerkloket Rijk van Nijmegen kan extra ondersteuning bieden bij het opzetten van regionale leerwerk- en omscholingsarrangementen in samenwerking met onderwijs- en overheidsinstellingen en brancheverenigingen.

Praktijkvoorbeelden

Schakel een adviseur in

Heeft u een concrete vraag of wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van personeel opleiden? Wij helpen u graag. Onze dienstverlening is kosteloos. Ontdek de mogelijkheden!