Eures cross-border

Heb je moeilijk vervulbare vacatures en wil je kandidaten werven in Europa? Denk je aan het aannemen van een ‘native speaker’, omdat dit goed is voor jouw bedrijf? Onze adviseurs ondersteunen je graag en werken om die reden samen met EURES, een Europees netwerk van organisaties dat zich bezighoudt met arbeidsbemiddeling. 

Europees netwerk arbeidsbemiddeling

EURES ondersteunt het recht op vrij verkeer van werknemers, neemt belemmeringen weg en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Je kan bij EURES Nederland ondersteuning krijgen bij selectie, werving en bemiddeling. Dankzij het enorme Europese netwerk bereikt jouw vacature een grote doelgroep. EURES werkt volgens de richtlijnen van ‘fair mobility’.

Personeel nodig in de grensregio?

We hebben EURES-adviseurs die je graag ondersteunt bij vragen. Bijvoorbeeld vragen over het in dienst nemen van grensarbeiders en de bijbehorende wet- en regelgeving. Ze hebben directe contacten met onze partners in de grensregio, waardoor je bij één persoon met al je vragen terecht kunt.

Personeel zoeken binnen Europa?

Je kan op verschillende manieren ondersteuning krijgen bij het zoeken naar personeel binnen Europa. Zo heeft EURES veel informatie beschikbaar over Europese vacaturebanken en banenmarkten. Ook kan je advies inwinnen bij een deskundig  EURES Cross-border adviseur in onze regio.

Meer info

Schakel een adviseur in

Wil je ondersteuning bij de werving, selectie en bemiddeling van kandidaten in Europa en de grensregio? Graag brengen wij je in contact met een deskundig adviseur van EURES, het Europees netwerk van organisaties dat zich bezighoudt met arbeidsbemiddeling.