Inloopmiddag Bouw & Techniek

Het personeelstekort in de bouw en techniek is groot. Om de werk- en opleidingsmogelijkheden in het Rijk van Nijmegen bij een breed publiek onder de aandacht te brengen is er al vanaf 2023 een maandelijkse inloopmiddag Bouw & Techniek. In 2024 wordt de inloopmiddag verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Streekweg in Nijmegen. Op dinsdag 30 januari kunnen bezoekers weer zien, horen en ervaren wat de mogelijkheden zijn binnen de branche. Meer informatie volgt!

Maandelijkse inloopmiddag Bouw & Techniek

Tijdens de inloopmiddag laten opleiders en werkgevers uit het Rijk van Nijmegen de bezoekers zien, horen en ervaren wat de mogelijkheden zijn binnen de bouw en techniekOp de nieuwe locatie kunnen mensen kennismaken met de branche en de mogelijkheden ontdekken bij regionale bedrijven en vakopleiders. Als werkgever in deze branche kan je jouw bedrijf presenteren, vacatures en opleidingsmogelijkheden onder de aandacht brengen en jouw eigen netwerk binnen de regio versterken.

In 2024 zijn er inloopmiddagen op:

  • dinsdag 30 januari
  • dinsdag 27 februari
  • dinsdag 36 maart
  • dinsdag 30 april
  • dinsdag 28 mei
  • dinsdag 25 juni

Wil je deelnemen?

Met jouw bedrijf deelnemen aan de inloopmiddag Bouw en Techniek? Neem dan contact op met Rosalie Lansdaal, projectleider bij WIL Groep, via rosalielansdaal@wilgroep.nl. Gewoon even een kijkje nemen kan natuurlijk ook.

De inloopmiddag is een samenwerking tussen WIL Groep, Sterk Techniekonderwijs, De Technische (Installatie Werk, Bouwmensen en de Schildersvakopleiding). UWV, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Leerwerkloket Rijk van Nijmegen.