Inloopmiddag Bouw & Techniek

Het personeelstekort in de bouw en techniek is groot. Om de werk- en opleidingsmogelijkheden in het Rijk van Nijmegen bij een breed publiek onder de aandacht te brengen is er een maandelijkse inloopmiddag Bouw & Techniek aan de Streekweg 22 in Nijmegen. Elke laatste dinsdag van de maand kunnen bezoekers weer zien, horen en ervaren wat de mogelijkheden zijn binnen deze branche. Inloop van 15.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom.

Met jouw bedrijf deelnemen aan de inloopmiddag Bouw en Techniek? Neem dan contact op met Rosalie Lansdaal, projectleider bij WIL Groep, via rosalielansdaal@wilgroep.nl. Gewoon even een kijkje nemen kan natuurlijk ook.

Maandelijkse inloopmiddag Bouw & Techniek

Tijdens de inloopmiddag laten opleiders en werkgevers uit het Rijk van Nijmegen de bezoekers zien, horen en ervaren wat de mogelijkheden zijn binnen de bouw en techniekOp de nieuwe locatie kunnen mensen kennismaken met de branche en de mogelijkheden ontdekken bij regionale bedrijven en vakopleiders. Als werkgever in deze branche kan je jouw bedrijf presenteren, vacatures en opleidingsmogelijkheden onder de aandacht brengen en jouw eigen netwerk binnen de regio versterken.

Bekijk de flyer

In 2024 zijn er nog inloopmiddagen op:

  • dinsdag 30 april
  • dinsdag 28 mei
  • dinsdag 25 juni
  • dinsdag 24 september
  • dinsdag 29 oktober
  • dinsdag 26 november

De inloopmiddag is een samenwerking tussen WIL Groep, Sterk Techniekonderwijs, De Technische (Installatie Werk, Bouwmensen en de Schildersvakopleiding). UWV, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Leerwerkloket Rijk van Nijmegen.