Werving & matching

Ben je op zoek naar een medewerker die direct aan de slag kan, of iemand die binnen jouw bedrijf komt leren en werken? Wil je ondersteuning bij de toekomstige instroom, doorstroom en uitstroom van jouw personeel? Je kan bij onze adviseurs terecht voor personeelsadvies, strategische personeelsplanning, advies over subsidies en regelingen én werving en matching van kandidaten.

Heb je een vacature?

Graag brengen wij in overleg jouw personeelsvraag in kaart. Zo heb je meer kans op een passende kandidaat. Wij zorgen voor een maatwerkoplossing en een profiel van de ideale werknemer. Daarbij spelen mee: de bedrijfscultuur, de benodigde vaardigheden, kennis en talententen van de kandidaat. We spreken af binnen hoeveel dagen je een selectie van kandidaten ontvangt en wanneer je aan ons terugkoppelt na het sollicitatiegesprek.

Meld jouw vacature

Meer mensen nodig?

Onze adviseurs hebben ervaring met het organiseren van kleine en grootschalige wervingsacties en het opzetten van leerwerktrajecten, evenals competentiegericht werven en het organiseren van speeddates op locatie. Ook werving van personeel uit Europa behoort tot de mogelijkheden.

Krappe arbeidsmarkt

Om als werkgever grip te krijgen op deze krappe arbeidsmarkt is er enige creativiteit en flexibiliteit nodig. Soms moeten er noodgedwongen concessies gedaan worden. Dat betekent dat je verder moet kijken dan die ene alleskunner met veel werkervaring. Of nog kritischer moeten kijken wat er in de organisatie anders zou kunnen om medewerkers te blijven binden. Want wellicht is er veel meer mogelijk dan op voorhand gedacht.

Oplossingen personeelstekorten

Doelgroepregister

We adviseren en ondersteunen je graag bij inclusief werkgeverschap. Dit betekent dat we bij de vacaturebehandeling waar mogelijk ook kandidaten selecteren uit het doelgroepregister. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt zitten veel talentvolle mensen met een arbeidsbeperking thuis. Met wat extra hulp kunnen zij in jouw bedrijf aan de slag. Samen creëren we kansen voor hen en bind jij talent aan jouw organisatie. Bovendien kan je invulling geven aan de Participatiewet en Banenafspraak.

Geschikte kandidaat gevonden?

Heb je vragen over de indiensttreding, de inwerkperiode en het contract van jouw toekomstige medewerker?  Wij adviseren je graag. Als werkgever kan je gebruik maken van regelingen bij het in dienst nemen van een kandidaat met een uitkering of arbeidsbeperking.

We vertellen je graag meer over de financiële voordelen en regelingen en kunnen ondersteuning bieden om de indiensttreding zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Schakel een adviseur in

Ons kandidatenbestand is groot en divers, van hooggekwalificeerde specialisten tot bijzonder talent dat staat te springen om aan de slag te gaan. Ons uitgangspunt is altijd: een goede match tussen jou en de toekomstig werknemer.