Ontmoet Talent

Wilt u meerdere kandidaten tegelijk ontmoeten op een efficiënte en ongedwongen wijze? Een ‘speeddate’ met werkzoekenden kan uitkomst bieden. WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen organiseert regelmatig inspirerende ontmoetingen.

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Op dinsdag 29 juli van 10.00 tot 13.00 uur vindt de tweede editie plaats van de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. Deze ‘coronaproof’ banenmarkt wordt georganiseerd door Werkbedrijf en het WerkgeversServicepunt van UWV in Rijk van Nijmegen. Ga online en vindt uw nieuwe werknemer(s). Heeft u een ander initiatief waar u mensen voor kunt gebruiken? Doe een oproep tijdens de Online Banenmarkt.

 

Leerwerktraject Talent in de Keuken

Talent in de Keuken is een leerwerkproject waarin we werkzoekenden omscholen tot basiskok niveau 2. Het project heeft vanaf 2018 al 20 gediplomeerde basiskoks opgeleverd in de regio Rijk van Nijmegen. In januari 2020 is een nieuwe groep leerlingen met de opleiding gestart. Meer weten? Neem contact op met Anne Pet.

Schakel een adviseur in

Wilt u op plezierige wijze meerdere kandidaten voor uw vacature ontmoeten tijdens een speeddate? In korte tijd kennismaken met talent op de Omscholingsmarkt? Of heeft u zelf ideeën voor een matchingsbijeenkomst? We horen het graag.
Anne Pet