Harrie Helpt Training

Goede begeleiding op de werkvloer is voor alle werknemers belangrijk. Dit geldt zeker voor mensen met een arbeidsbeperking of mensen die al wat langer uit het arbeidsproces zijn. Daarom bieden WerkgeversServicepunt en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen opdrachtgevers de mogelijkheid kosteloos de tweedaagse Harrie-training te volgen.

Interesse in de Harrie training van CNV Jongeren? Beluister dan zeker even deze arbeidsmarkt podcast over drie interessante inclusieve initiatieven in Rijk van Nijmegen.”

Harrie Helpt training

Harrie staat voor de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. Hij (of zij) biedt directe begeleiding op de werkvloer. Al bijna tien jaar worden er Harries getraind om collega’s met een arbeidsbeperking te ondersteunen. Mensen met een arbeidsbeperking lopen tegen situaties aan waar anderen zich vaak niet van bewust zijn. Harries leren hierop in te spelen en hun collega’s hierin te ondersteunen. Deze insteek zorgt voor een constructieve uitwerking. De uitvoering van de training is in handen van CNV-Jongeren. Meer info over de Harrie Helpt training vindt u op www.ikbenharrie.nl.

Data en tijden

Ook in 2022 bieden we weer Harrie Helpt trainingen aan onze opdrachtgevers in Rijk van Nijmegen. De training is aangepast aan de geldende coronamaatregelen. Elke trainingsdag begint om 10.00 uur en eindigt om circa 16.30 uur. Voor een lunch wordt gezorgd. Voor deze data kunt u zich al inschrijven:

  • 6 oktober en 3 november
  • 15 november en 6 december

Contact

Wilt u meer weten of zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar mariska.dewit@uwv.nl.

Voor aanmelding graag de voor- en achternaam, bedrijfsnaam, functienaam, telefoonnummer en e-mailadres van de deelnemer vermelden. Er is plaats voor maximaal 2 deelnemers per organisatie.