Oplossingen personeel

WerkgeversServicepunt biedt één loket voor diensten en regelingen in de arbeidsmarkt van Rijk van Nijmegen. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, werving en selectie, regelgeving en subsidies pakken wij uw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op in samenwerking met onze regionale partners. Eén aanspreekpunt voor al uw personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

Personeelsvraagstuk?

Heeft u op dit moment geen werk voor uw personeel? Wilt u voorkomen dat uw medewerkers zonder baan komen te zitten? Of komt u juist moeilijk aan personeel en wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om het werk toch gedaan te krijgen? Neem contact met ons op!

Leerwerktrajecten

Opleiden en omscholen zijn geweldige middelen om personeel te behouden en aan te trekken. Werken en leren zijn in veel gevallen prima te combineren, ook in de praktijk. Denk aan de voordelen van het aanbieden van stage- en leerwerkplekken aan werkzoekenden. Zo investeert u in uw toekomstig personeel. Meer informatie over het opleiden van personeel.

Wervingsacties en speeddates

WerkgeversServicepunt kan u ondersteunen met het organiseren van klein- en grootschalige wervingsacties en het opzetten van leerwerktrajecten. Denk ook eens aan competentiegericht werven of het organiseren van speeddates online of op locatie. Ook werving van personeel uit Europa behoort tot de mogelijkheden.

Schakel een adviseur in

Veel oplossingen voor personeelskrapte vragen om tijd, geld, creativiteit en een goede communicatie met uw personeel. Wij adviseren en ondersteunen u graag.