Werving en selectie

Bent u op zoek naar een medewerker die direct aan de slag kan, of iemand die binnen uw bedrijf komt leren en werken? Wilt u ondersteuning bij de toekomstige instroom, doorstroom en uitstroom van uw medewerkers? U kunt bij WerkgeversServicepunt Nijmegen terecht voor personeelsadvies, strategische personeelsplanning, werving en selectie en advies over subsidies en regelingen.

Heeft u een vacature?

Graag brengen wij in overleg uw personeelsvraag in kaart. Zo heeft u meer kans op een passende kandidaat. Wij zorgen voor een maatwerkoplossing en een profiel van de ideale werknemer. Daarbij spelen mee: uw bedrijfscultuur, de benodigde vaardigheden en gewenste achtergrond van de kandidaat. We spreken af binnen hoeveel dagen u een selectie van kandidaten ontvangt en wanneer u aan ons terugkoppelt na het sollicitatiegesprek.

Meld uw vacature

Werving en selectie door WerkgeversServicepunt

Wij hebben ervaring met het organiseren van klein- en grootschalige wervingsacties en het opzetten van leerwerktrajecten, evenals competentiegericht werven en het organiseren van speeddates op locatie. Ook werving van personeel uit Europa behoort tot de mogelijkheden.

Doelgroepregister

We adviseren en ondersteunen u graag bij inclusief ondernemen. Dit betekent dat we bij de vacaturebehandeling waar mogelijk ook kandidaten selecteren uit het doelgroepregister.

Geschikte kandidaat gevonden?

Heeft u vragen over de indiensttreding, de inwerkperiode en het contract van uw toekomstige medewerker? Als werkgever kunt u profiteren van gunstige subsidies en regelingen bij het in dienst nemen van een kandidaat met een uitkering of arbeidsbeperking. Wilt u meer weten over de (financiële) voordelen? Heeft u behoefte aan ondersteuning om de indiensttreding zo soepel mogelijk te laten verlopen? Wij adviseren u graag.

Schakel een adviseur in

Ons kandidatenbestand is groot en divers, van hooggekwalificeerde specialisten tot bijzonder talent dat staat te springen om aan de slag te gaan. Uitgangspunt is altijd: een goede match tussen u en uw toekomstig werknemer.