Werving en selectie

Bent u op zoek naar een medewerker die direct aan de slag kan, of iemand die binnen uw bedrijf komt leren en werken? Wilt u ondersteuning bij de toekomstige instroom, doorstroom en uitstroom van uw medewerkers? U kunt bij WerkgeversServicepunt Nijmegen terecht voor personeelsadvies, strategische personeelsplanning, werving en selectie en advies over subsidies en regelingen.

Heeft u een vacature?

Graag brengen wij in overleg uw personeelsvraag in kaart. Zo heeft u meer kans op een passende kandidaat. Wij zorgen voor een maatwerkoplossing en een profiel van de ideale werknemer. Daarbij spelen mee: uw bedrijfscultuur, de benodigde vaardigheden en gewenste achtergrond van de kandidaat. We spreken af binnen hoeveel dagen u een selectie van kandidaten ontvangt en wanneer u aan ons terugkoppelt na het sollicitatiegesprek.

Meld uw vacature

Doelgroepregister

We adviseren en ondersteunen u graag bij inclusief ondernemen. Dit betekent dat we bij de vacaturebehandeling waar mogelijk ook kandidaten selecteren uit het doelgroepregister.

Geschikte kandidaat gevonden?

Heeft u vragen over de indiensttreding, de inwerkperiode en het contract van uw toekomstige medewerker? Als werkgever kunt u profiteren van gunstige subsidies en regelingen bij het in dienst nemen van een kandidaat met een uitkering of arbeidsbeperking. Wilt u meer weten over de (financiële) voordelen? Heeft u behoefte aan ondersteuning om de indiensttreding zo soepel mogelijk te laten verlopen? Wij adviseren u graag.

Schakel een adviseur in

Ons kandidatenbestand is groot en divers, van hooggekwalificeerde specialisten tot bijzonder talent dat staat te springen om aan de slag te gaan. Uitgangspunt is altijd: een goede match tussen u en uw toekomstig werknemer.
Anne Pet