Partnerschap in Ondernemen

Partnerschap in Ondernemen

Wil je door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? En tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor jou. Deelname aan onze webinars en netwerkbijeenkomsten is gratis.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Inschrijven op onze nieuwsbrief, wat kan je verwachten?

Ontvang 3x per jaar een uitnodiging voor onze bijeenkomsten.

Altijd met directe inschrijfmogelijkheid.

Praktische informatie over datum, tijdstip en locatie.

Documentatie en tips van onze sprekers.

Vorige bijeenkomst

Spreker: Ellen Reuzenaar

Hoe zorg je voor een toekomstbestendig medewerkersbestand in een veranderende wereld?

Deze bijeenkomst vond plaats op dinsdag 18 mei 2021

Als werkgever zet jij je altijd meer dan 100% in. Deze onzekere tijden geven vragen over de toekomst. Hoe wil en kan je jouw medewerkers nu en straks inzetten om de ambities/ ondernemersplannen van je organisatie te realiseren? Welke kennis, vaardigheden en rollen zijn hiervoor nodig? Wat zijn de dilemma’s? Welke mensen passen het beste bij je ambitie en moet er dan nog iets veranderen? Partnerschap in Ondernemen nodigt je uit om aan de slag te gaan met concrete handvaten.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief?

Via de nieuwsbrief ontvang je 2 tot 3 keer per jaar een uitnodiging voor onze webinars, lunch- en netwerkbijeenkomsten. Deskundige sprekers praten je tijdens de (online) bijeenkomst bij over een actueel thema op het gebied van werk. Na de bijeenkomst ontvang je via de nieuwsbrief de presentaties met tips van onze sprekers, óók als je niet aanwezig kunt zijn.

In de nieuwsbrief vind je een directe inschrijfmogelijkheid. Daarmee schrijf jij je snel en handig in voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Onze webinars trekken gemiddeld 120 deelnemers per keer, voor live bijeenkomsten geldt een gemiddelde van 60 deelnemers. Er is na de live presentaties volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een lunch. Online proberen we ook zoveel mogelijk interactie in te bouwen.

Deelname aan onze webinars en netwerkbijeenkomsten kost u niets en levert u veel op.

Werkgevers over Partnerschap in Ondernemen

Wil je door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor jou. Deelname aan de webinars en netwerkbijeenkomsten is gratis.

Op informele en interactieve wijze leer je nieuwe interessante mensen kennen en word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. – Luciano D’Agnolo Vallan, eigenaar Bindkracht HRM

Tot nu toe slagen jullie er prima in om interessante thema’s voor onze doelgroep te vinden, complimenten! – Franca van Kessel, directeur Stichting SOOS Nijmegen

Ik kom terug vanwege mijn goede ervaring wat betreft inhoud, sfeer, kleinschaligheid, locatie, tijdstip en de gastvrijheid! – Anita Uittenbogaart, eigenaar Relatiezaak Nijmegen