Partnerschap in Ondernemen

Partnerschap in Ondernemen

Wil je door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? En tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor jou.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor de volgende lunchbijeenkomst op 6 februari 2024.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Volgende bijeenkomst

Hoe versterk je de leercultuur in je bedrijf?

  • Dinsdag 6 februari van 12 tot 14 uur
  • Met theorie en praktijkvoorbeelden
  • Inclusief lunch, in Nijmegen

Het personeelstekort zal de komende jaren blijven groeien. Een Leven Lang Ontwikkelen is van vitaal belang voor de duurzame inzetbaarheid van werknemers en het succes van je organisatie. Maar hoe doe je dat concreet binnen je bedrijf? Waar begin je en wat komt er allemaal bij kijken? Tijdens deze lunchbijeenkomst  ontdek je hoe je de leercultuur binnen je organisatie (verder) stimuleert en versterkt. Speciaal voor werkgevers uit de regio Rijk van Nijmegen.

Ga naar de inschrijfpagina

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief?

Via de nieuwsbrief ontvang je 2 tot 3 keer per jaar een uitnodiging voor onze lunch- en netwerkbijeenkomsten. Deskundige sprekers praten je tijdens de bijeenkomst bij over een actueel thema op het gebied van werk. Na de bijeenkomst ontvang je via de nieuwsbrief de presentaties met tips van onze sprekers, óók als je niet aanwezig kunt zijn.

In de nieuwsbrief vindt je een directe inschrijfmogelijkheid. Daarmee schrijf jij je snel en handig in voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Onze webinars trekken gemiddeld 120 deelnemers per keer, voor live bijeenkomsten geldt een gemiddelde van 40 deelnemers. Er is na de live presentaties volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een lunch.

Deelname aan onze lunch- en netwerkbijeenkomsten kost je niets en levert je veel op.

Partnerschap in Ondernemen wordt je aangeboden door: