Partnerschap in Ondernemen

Partnerschap in Ondernemen

Wil je door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? En tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor jou. Deelname aan onze lunch- en netwerkbijeenkomsten is gratis.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst op 10 oktober 2023.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vorige bijeenkomst

Leven lang ontwikkelen

Je ziet de kracht van je medewerkers en bent trots op hun inzet. Om ze nog meer te motiveren én als bedrijf mee te gaan in de ontwikkelingen, is opleiden onmisbaar. 

Om als bedrijf op de hoogte te kunnen blijven van alle ontwikkelingen in het vakgebied is het nodig dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Rijn IJssel en ROC Nijmegen werken nauw samen om in de regio dé aanbieder te zijn van een leven lang ontwikkelen op mbo-niveau. Tijdens deze lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen hoort u meer over Move to Match, de leerroutes, maatwerk en het opleidingsaanbod vol met trainingen en cursussen: van bouw tot horeca en van techniek tot dienstverlening.

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven.

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief?

Via de nieuwsbrief ontvangt u 2 tot 3 keer per jaar een uitnodiging voor onze lunch- en netwerkbijeenkomsten. Deskundige sprekers praten u tijdens de bijeenkomst bij over een actueel thema op het gebied van werk. Na de bijeenkomst ontvangt u via de nieuwsbrief de presentaties met tips van onze sprekers, óók als u niet aanwezig kunt zijn.

In de nieuwsbrief vindt u een directe inschrijfmogelijkheid. Daarmee schrijft u zich snel en handig in voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Onze webinars trekken gemiddeld 120 deelnemers per keer, voor live bijeenkomsten geldt een gemiddelde van 60 deelnemers. Er is na de live presentaties volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een lunch. Online proberen we ook zoveel mogelijk interactie in te bouwen.

Deelname aan onze lunch- en netwerkbijeenkomsten kost u niets en levert u veel op.

Werkgevers over Partnerschap in Ondernemen

Wil je door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor jou. Deelname aan de webinars en netwerkbijeenkomsten is gratis.

Op informele en interactieve wijze leer je nieuwe interessante mensen kennen en word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. – Luciano D’Agnolo Vallan, eigenaar Bindkracht HRM

Tot nu toe slagen jullie er prima in om interessante thema’s voor onze doelgroep te vinden, complimenten! – Franca van Kessel, directeur Stichting SOOS Nijmegen

Ik kom terug vanwege mijn goede ervaring wat betreft inhoud, sfeer, kleinschaligheid, locatie, tijdstip en de gastvrijheid! – Anita Uittenbogaart, eigenaar Relatiezaak Nijmegen