Partnerschap in Ondernemen

Partnerschap in Ondernemen

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? En tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan onze webinars en netwerkbijeenkomsten is gratis.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Vorige bijeenkomst

Met welke strategie gaat u nieuw personeel werven?

De krappe arbeidsmarkt is meedogenloos. Waar hangt uw toekomstig personeel precies uit? Welke knelpunten ervaart u en welke strategieën gaat u inzetten? Onderzoek, digitalisering en employer branding zijn belangrijker dan ooit. 

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief?

Via de nieuwsbrief ontvangt u 2 tot 3 keer per jaar een uitnodiging voor onze webinars, lunch- en netwerkbijeenkomsten. Deskundige sprekers praten u tijdens de (online) bijeenkomst bij over een actueel thema op het gebied van werk. Na de bijeenkomst ontvangt u via de nieuwsbrief de presentaties met tips van onze sprekers, óók als u niet aanwezig kunt zijn.

In de nieuwsbrief vindt u een directe inschrijfmogelijkheid. Daarmee schrijft u zich snel en handig in voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Onze webinars trekken gemiddeld 120 deelnemers per keer, voor live bijeenkomsten geldt een gemiddelde van 60 deelnemers. Er is na de live presentaties volop gelegenheid tot netwerken onder het genot van een lunch. Online proberen we ook zoveel mogelijk interactie in te bouwen.

Deelname aan onze webinars en netwerkbijeenkomsten kost u niets en levert u veel op.

Werkgevers over Partnerschap in Ondernemen

Wil je door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers uit de regio Rijk van  Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor jou. Deelname aan de webinars en netwerkbijeenkomsten is gratis.

Op informele en interactieve wijze leer je nieuwe interessante mensen kennen en word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen. – Luciano D’Agnolo Vallan, eigenaar Bindkracht HRM

Tot nu toe slagen jullie er prima in om interessante thema’s voor onze doelgroep te vinden, complimenten! – Franca van Kessel, directeur Stichting SOOS Nijmegen

Ik kom terug vanwege mijn goede ervaring wat betreft inhoud, sfeer, kleinschaligheid, locatie, tijdstip en de gastvrijheid! – Anita Uittenbogaart, eigenaar Relatiezaak Nijmegen