Online Banenmarkt

Op dinsdag 5 oktober en 7 december 2021 kunt weer u vacatures plaatsen en personeel vinden tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen op LinkedIn. Hier brengen we werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact. Dit doen we voor de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar. De banenmarkt staat in het teken van oriënteren, netwerken, bemiddelen en omscholen. Meld u aan op www.banenmarkt-rvn.nl

Er zijn al in 9 regio’s Online Banenmarkten. Deze digitale markten vinden op dezelfde data plaats. Dit betekent dat u op dezelfde dag kan deelnemen in verschillende regio’s. – Laura Boers, Projectteam Online Banenmarkt

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Als lid van de Linkedin-groep ‘Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen’ komt u op een laagdrempelige manier in contact met werkzoekenden uit de regio. Tijdens de banenmarkt kunt u tussen 10.00 en 13.00 uur online vacatures en oproepen delen, waarop werkzoekenden direct kunnen reageren. Ook kunt u reageren op cv’s en (video)pitches van kandidaten. Er wordt veel gepost!

U mag diverse vacatures op verschillende niveaus aanbieden; er is geen limiet aan het aantal vacatures. Daarnaast kunt u andere oproepen plaatsen die te maken hebben met de arbeidsmarkt in onze regio.

De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen wordt georganiseerd door WerkBedrijf en het WerkgeversServicepunt van UWV.

Wanneer is er weer een Online Banenmarkt?

  • 3 augustus 2021
  • 5 oktober 2021
  • 7 december 2021

 

Meerdere regio’s doen mee

Intussen zijn in meerdere regio’s in het land Online Banenmarkten opgetuigd en hebben we de handen ineen geslagen. De digitale markten vinden in 2021 op dezelfde data plaats. Dit betekent dat u op dezelfde dag online kan deelnemen in verschillende regio’s.

Houd er wel rekening mee dat u van tevoren een lidmaatschapverzoek bij de betreffende LinkdIn-groep indient om daadwerkelijk deel te kunnen nemen. Bent u eenmaal lid, dan is het aan u om, actief of passief, deel te nemen. Eerst even de kat uit de boom kijken, kan dus ook!

Er zijn online banenmarkten in de volgende regio’s

Vragen?

Stel ze gerust! Wij doen er graag alles aan om u zo goed mogelijk te informeren.
Neem contact op.