Online Banenmarkt

Werkgevers én werkzoekenden komen makkelijk in contact tijdens de Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen. De coronaproof eindejaarseditie vindt plaats op dinsdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur. Ook in 2022 biedt de Online Banenmarkt een laagdrempelig platform voor werkgevers, werkzoekenden en intermediairs onze regio. Iedereen kan gratis lid worden. Kijk op www.banenmarkt-rvn.nl.

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Werkgevers uit de regio delen op 7 december massaal hun vacatures in de LinkedIn-groep van de Online Banenmarkt. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden en ‘baanveranderaars’ zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Onderling worden tips en contacten gedeeld. Ook worden er Meet Ups georganiseerd. Tijdens deze online meetings krijgen werkzoekenden een inkijkje in een regionaal bedrijf en vacatures.

De Online Banenmarkt brengt vacatures en mensen bij elkaar. Werkzoekenden en werkgevers worden door de Online Banenmarkt beter vindbaar. Het zorgt voor een groter netwerk en het informele karakter maakt het leggen van het eerste contact een stuk makkelijker dan een standaard sollicitatieprocedure.

In het hele land zijn er regelmatig regionale banenmarkten op het platform LinkedIn, voornamelijk georganiseerd door de regionale WerkgeversServicepunten. De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen is een initiatief van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, UWV en WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen. De LinkedIn-groep bestaat nu anderhalf jaar en heeft ruim 2.600 leden uit de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar. De groep staat open voor nieuwe aanmeldingen van werkgevers, werkzoekenden en intermediairs.

Meer informatie, nieuws en video’s zijn te vinden op www.banenmarkt-rvn.nl

In 2022 zijn er weer banenmarkten op 1 februari, 5 april, 7 juni, 2 augustus, 4 oktober en 6 december.