Werving kandidaten Europa

Heeft u moeilijk vervulbare vacatures en wilt u kandidaten werven in Europa? Denkt u aan het aannemen van een ‘native speaker’, omdat dit goed is voor uw bedrijf? WerkgeversServicepunt Nijmegen ondersteunt u graag en werkt om die reden samen met EURES.

Werk aanbieden aan vluchtelingen uit Oekraïne

Bent u ondernemer in het Rijk van Nijmegen en van plan een vluchteling uit Oekraïne aan te nemen?
Lees hier waar u op moet letten.

Europees netwerk arbeidsbemiddeling

EURES is een Europees netwerk van organisaties dat zich bezighoudt met arbeidsbemiddeling. De organisatie ondersteunt het recht op vrij verkeer van werknemers, neemt belemmeringen weg en brengt vraag en aanbod bij elkaar. U kunt bij EURES Nederland ondersteuning krijgen bij selectie, werving en bemiddeling. Dankzij het enorme Europese netwerk bereikt uw vacature een grote doelgroep. EURES werkt volgens de richtlijnen van ‘fair mobility’.

Personeel zoeken binnen Europa?

U kunt op verschillende manieren ondersteuning krijgen bij het zoeken naar personeel binnen Europa. Zo heeft EURES veel informatie beschikbaar over Europese vacaturebanken en banenmarkten. Ook kunt u advies inwinnen bij een deskundig EURES-adviseur in uw regio.

Schakel een adviseur in

Wilt u ondersteuning bij de selectie, werving en bemiddeling van kandidaten in Europa? Graag brengen wij u in contact met een deskundig adviseur van EURES, het Europees netwerk van organisaties dat zich bezighoudt met arbeidsbemiddeling.