Wij werken samen voor u

Sinds de coronacrisis meldden al 2.000 werkzoekenden zich bij UWV Rijk van Nijmegen. Onze collega’s zijn hard aan het werk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Jeanna van Beckhoven, adviseur UWV WerkgeversServicepunt: “Veel werkgevers hebben het nu zwaar. Wat gelukkig overeind blijft is de ondernemerszin. Ons team heeft dagelijks contact met werkgevers voor advies over personeel en financiële regelingen. We bemiddelden bij vacatures en leerwerktrajecten, uitwisseling en doorstroom van medewerkers naar branches waar de vraag hoog is. Kandidaten krijg ik doorgespeeld via ‘t Matchingsteam. Dat team vormt de schakel tussen onze werkzoekenden- en werkgeversdienstverlening in Nijmegen.”

Evi Borsboom werkt bij het Matchingteam van UWV Rijk van Nijmegen. Ze spreekt en matcht werkzoekenden op de vacatures die via het WerkgeversServicepunt binnen komen. “Mensen zijn in de coronacrisis hun baan verloren. Gelukkig hebben we voor veel werkzoekenden een nieuwe werkplek gevonden, o.a. bij Henri van de Bilt vleeswaren, Ketelhuis Lent en Topa. Ook mochten 30 kandidaten op gesprek bij het Ministerie van Defensie. We gaan voor 100% duurzame matches.”

Contact

Benieuwd wat het WerkgeversServicepunt voor u kan betekenen?
Zo neemt u contact op.