Sociale softwarestreet en sociaal ondernemen

Het uitbesteden van IT-projecten kan een goede oplossing zijn bij personeelstekort of oplopende werkdruk of bedrijfspieken. Met de Sociale Softwarestreet investeert u tegelijk in sociaal ondernemen. Open uw deuren voor werkzoekenden die willen praktijkleren in de IT. Neem deel aan de ‘Sociale Softwarestreet’ die in onze regio wordt georganiseerd door UWV, Stichting BEE-Ideas, WerkBedrijf en WerkgeversServicepunt.

Sociale Softwarestreet

In de Sociale Softwarestreet werken kandidaten met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Een ding bindt hen: ze hebben veel affiniteit met ICT, ongeacht hun achtergrond of opleiding. De IT-werkzaamheden worden kosteloos voor u uitgevoerd. Denk daarbij aan werkzaamheden als testen, digitaliseren, documenteren en meer. De (project)begeleiding wordt altijd uitstekend geregeld door Stichting BEE-Ideas.

Brainport Eindhoven ging u voor en gaf kandidaten de kans om zich ‘on the job’ om te laten scholen en zo de ICT-wereld in te rollen. Volgens de betrokken partijen moeten geïnteresseerde werkgevers hun vooroordelen overboord gooien en het ‘gewoon proberen’.

Nieuwsgierig?

We spreken u graag over dit mooie project én over andere personeelsoplossingen voor uw organisatie. Neem contact op.