Steunmaatregelen coronacrisis

De overheid biedt meerdere (financiële) regelingen aan om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Met deze regelingen kunt u bijvoorbeeld inkomensondersteuning krijgen of tegemoetkoming in uw loonkosten. Andere regelingen maken het juist makkelijker om aan krediet te komen. Tot eind juni 2021 is het derde steunpakket van kracht.

Uw bedrijf in nood? Neem contact met ons op voor informatie over financiële regelingen, doorverwijzing naar de juiste instanties, ontslagzaken en UWV voor uw medewerkers. – Anne Pet, adviseur WerkgeversServicepunt

Steunmaatregelen in coronatijd

Op de website van de Rijksoverheid vindt u algemene informatie voor ondernemers, werkgevers en werknemers.

Steun- en herstelpakket Rijksoverheid
Bekijk hier het steun- en herstelpakket met tijdelijke financiële regelingen, een sociaal pakket en investeringsmaatregelen.

NOW-regeling
Op de website van UWV vindt u alle informatie over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Met de tegemoetkoming NOW kunnen werkgevers hun werknemers met een vast en met een flexibel contract doorbetalen en in dienst houden. Zo blijven zo veel mogelijk banen behouden.

In uw gemeente
Er komt veel hulp voor ondernemers vanuit het Rijk. Voor sommige hulp kunt u terecht bij uw gemeente.

Gemeente Nijmegen
Gemeente Beuningen
Gemeente Heumen
Gemeente Wijchen
Gemeente Berg en Dal
Gemeente Druten
Gemeente Mook en Middelaar

Let op

Er zijn helaas bedrijven die zich presenteren als overheidsinstantie, en die aanbieden om tegen betaling uw aanvraag te regelen. Aanvragen bij bijvoorbeeld RVO, UWV en uw gemeente kunt u gewoon zelf doen. Aanvragen kosten geen geld. Vraag bij twijfel om advies aan het WerkgeversServicepunt van UWV in Rijk van Nijmegen.

    Contact

    Wij beantwoorden uw bericht binnen 1 werkdag.