Wat kan WerkgeversServicepunt op dit moment voor u betekenen?

Van grote tot kleine onderneming, van horecabedrijf tot transportorganisatie: iedereen wordt getroffen door het coronavirus. Bij de één vallen harde klappen op financieel vlak, bij de ander op het gebied van personele onderbezetting door ziekte of extra drukte. Voor iedereen is de situatie onzeker. Zeker voor u als werkgever. Wat kan WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen voor u betekenen?

Verbinden, kansen en bedreigingen

Dagelijks spreken werkgevers uit de regio met onze adviseurs over de coronacrisis en de impact die het heeft op de bedrijfsvoering. Deze informatie vergelijken we met de landelijke inventarisatie vanuit UWV. Daardoor hebben we goed zicht op wat er speelt in de verschillende branches en welke grote zorgen er leven bij ondernemers. Ook zien we kansen ontstaan voor het verbinden van vraag en aanbod, nu en in de nabije toekomst. Doe er uw voordeel mee.

Maatregelen, initiatieven en samenwerkingsverbanden

Onze adviseurs verzamelen dagelijks actuele informatie over de vele maatregelen, initiatieven en samenwerkingsverbanden waarmee u uw bedrijf en medewerkers tegen de impact van de coronacrisis kan beschermen. Ook kunnen we u wijzen op praktijkervaringen van andere werkgevers of ondersteunen bij het opzetten van nieuwe initiatieven.

Betrouwbare informatie

Veel werkgevers zien door de bomen het bos niet meer door de grote hoeveelheden corona-adviezen en maatregelen afkomstig van verschillende nieuws- en informatiebronnen. Onze adviseurs leveren graag maatwerk en helpen u om de juiste informatie toe te passen in uw specifieke situatie. Bovendien adviseren wij u graag over logische vervolgstappen, bijvoorbeeld bij aanvragen van financiële regelingen of het oplossen van personeelsvraagstukken. Wist u trouwens dat wij bij onduidelijkheden snel kunnen schakelen met onze samenwerkingspartners zoals WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en collega-deskundigen bij UWV? Wel zo handig!

Meer weten of direct advies nodig?

Bekijk ook