Regelhulp financieel CV: hulp bij aannemen werknemer

U kunt in sommige gevallen aanspraak maken op subsidies als u iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst neemt. Maar niet altijd is het duidelijk om welke regelingen het precies gaat. Werkgevers kunnen, net als werkzoekenden, gebruikmaken van de Regelhulp financieel CV van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Deze tool maakt inzichtelijk welke (aantrekkelijke) financiële regelingen op de kandidaat van toepassing zijn.

Ga naar de Regelhulp financieel CV.

Waarvoor gebruikt u de regelhulp financieel CV?

Voor sommige nieuwe werknemers kunt u gebruikmaken van financiële regelingen, die het voor u aantrekkelijk maken om de werknemer aan te nemen. Denk aan de no-riskpolis, lage-inkomensvoordeel en loonkostensubsidie. Werkzoekenden en werkgevers weten vaak niet precies waar zij recht op hebben en hoe groot hun financiële voordeel is. Met de nieuwe tool worden de voordelen op een rijtje gezet.

Hoe werkt de regelhulp?

Meestal vult de werknemer de Regelhulp financieel CV in. De regelhulp maakt dan een financieel CV voor de werknemer. Dit is een brief met een overzicht van de financiële voordelen waarvan u gebruik kunt maken als u de werknemer aanneemt. Werkgevers kunnen de tool ook zelf invullen, aan de hand van gegevens die de werkzoekende aan hen verstrekt. Goed om te weten: de in de regelhulp getoonde uitkomsten en bedragen zijn een schatting. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Ga naar de Regelhulp financieel CV.

Direct advies nodig?

Wilt u meer weten over subsidies en regelingen voor uw (toekomstige) werknemers? Wilt u iemand in dienst nemen met afstand tot de arbeidsmarkt? Vraag telefonisch advies aan een van onze adviseurs of mail naar info@wspnijmegen.nl.