Informatiesessies

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Doe uw voordeel met de informatiesessies en trainingen over innovatie en inclusiviteit, toekomstgericht ondernemen en sociale zekerheid.

Partnerschap in Ondernemen – 13 oktober

Wilt u door deskundige sprekers bijgepraat worden over trends en ontwikkelingen op het gebied van werk? Wilt u tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor u. Deelname aan netwerkbijeenkomsten is kosteloos. De eerstvolgende bijeenkomst is op 13 oktober 2020. Wilt u op de hoogte blijven van de bijeenkomsten van Partnerschap in Ondernemen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Werkgeverscongressen UWV – 17 & 18 november

Door de coronacrisis vinden de UWV Werkgeverscongressen niet op locatie, maar online plaats. Het evenement voor HR-professionals en vertegenwoordigers van bedrijven met meer dan 50 werknemers, is op 17 en 18 november 2020. Deelname aan een van de UWV Werkgeverscongressen is gratis. De inschrijving start in september.

 

Harrie Helpt Training – najaar 2020

Goede begeleiding op de werkvloer is voor alle werknemers belangrijk. Dit geldt zeker voor mensen met een arbeidsbeperking of mensen die al wat langer uit het arbeidsproces zijn. Daarom bieden WerkgeversServicepunt en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen opdrachtgevers de mogelijkheid kosteloos de tweedaagse Harrie-training te volgen. Harrie staat voor de ideale collega van iemand met een arbeidsbeperking. Hij (of zij) biedt directe begeleiding op de werkvloer. Er zijn weer nieuwe trainingen najaar 2020.

Schakel een adviseur in

Wilt u op de hoogte blijven van actuele onderwerpen? Wilt u zich aanmelden voor een informatie- of netwerkbijeenkomst, of heeft u suggesties voor een evenement? Wij zijn benieuwd naar uw wensen.
Stefan Giesbers