Inloopmiddag Bouw & Techniek op 26 september

Het personeelstekort in de bouw en techniek is groot. Om de werk- en opleidingsmogelijkheden in het Rijk van Nijmegen bij een breed publiek onder de aandacht te brengen is er een maandelijkse inloopmiddag in de Hubertushal. Op dinsdag 26 september is de inloopmiddag weer geopend van 15.00 tot 17.00 uur.

Maandelijkse inloopmiddag Bouw & Techniek

Tijdens de inloopmiddag laten opleiders en werkgevers uit het Rijk van Nijmegen de bezoekers zien, horen en ervaren wat de mogelijkheden zijn binnen de bouw en techniekIn de Hubertushal kunnen mensen kennismaken met de branche en de mogelijkheden ontdekken bij regionale bedrijven en vakopleiders. Als werkgever in deze branche kan je jouw bedrijf presenteren, vacatures en opleidingsmogelijkheden onder de aandacht brengen en jouw eigen netwerk binnen de regio versterken. Vanaf september is er weer een maandelijkse inloopmiddag, iedere laatste dinsdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur.

Data 2023

  • dinsdag 26 september 15.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag 31 oktober 15.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag 28 november 15.00 tot 17.00 uur

Wil je deelnemen?

Met jouw bedrijf deelnemen aan de inloopmiddag Bouw en Techniek? Neem dan contact op met Rosalie Lansdaal, projectleider bij WIL Groep, via rosalielansdaal@wilgroep.nl.

Gewoon even een kijkje nemen kan natuurlijk ook.

De inloopmiddag ‘Ontdek jouw kansen in de Bouw en Techniek’ is een samenwerking tussen WIL Groep, Sterk Techniekonderwijs, De Technische (Installatie Werk, Bouwmensen en de Schildersvakopleiding). UWV, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Leerwerkloket Rijk van Nijmegen.