Maandelijkse inloopmiddag Bouw & Techniek

Het personeelstekort in de bouw en techniek is groot. Om de werk- en opleidingsmogelijkheden in het Rijk van Nijmegen bij een breed publiek onder de aandacht te brengen wordt in 2023 een maandelijkse inloopmiddag georganiseerd in de Hubertushal. Iedere laatste dinsdag van de maand van 15.00 tot 17.00 uur.

Maandelijkse inloopmiddag Bouw & Techniek

Tijdens de inloopmiddag laten opleiders en werkgevers uit het Rijk van Nijmegen de bezoekers zien, horen en ervaren wat de mogelijkheden zijn binnen de bouw en techniekIn de Hubertushal kunnen mensen kennismaken met de branche en de mogelijkheden ontdekken bij regionale bedrijven en vakopleiders. U kunt uw bedrijf presenteren, vacatures en opleidingsmogelijkheden onder de aandacht brengen en uw eigen netwerk binnen de regio versterken.

Anita Friebel, commercieel manager bij WerkBedrijf:

Als medeorganisator van dit event zijn we blij met de opkomst van de 1e inloopmiddag. Zo’n 90 scholieren, werkzoekenden en andere geïnteresseerden wisten hun weg naar de Hubertushal te vinden. Ook van de 22 aanwezige bedrijven krijgen we positieve reacties. Ze hebben interessante nieuwe contacten gelegd en de eerste vervolgafspraken staan al gepland.”

Wilt u deelnemen?

Wilt u met uw bedrijf deelnemen aan de inloopmiddag? Neem dan contact op met Rosalie Lansdaal, projectleider bij WIL Groep, via rosalielansdaal@wilgroep.nl.

De inloopmiddag ‘Ontdek jouw kansen in de Bouw en Techniek’ is een samenwerking tussen WIL Groep, Sterk Techniekonderwijs, De Technische (Installatie Werk, Bouwmensen en de Schildersvakopleiding). UWV, WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en Leerwerkloket Rijk van Nijmegen.