Nieuwsbrief Arbeidsmarkt

De laatste arbeidsmarktontwikkelingen leest u in de Nieuwsbrief Arbeidsmarkt Midden-Gelderland en Rijk van Nijmegen (juli 2022). Een regionale nieuwsbrief speciaal voor stakeholders van UWV in regio Midden-Gelderland en Rijk van Nijmegen over de ontwikkeling van WW en Bijstand in de regio, de spanning op de regionale arbeidsmarkt en uitgelichte thema’s en achtergronden.

In deze editie aandacht voor de volgende onderwerpen:

● Ontwikkeling WW en Bijstand in de regio
● Spanning op de regionale arbeidsmarkt
● Arbeidsparticipatie 55-plus Nederland
● Beroepen in de beveiliging bieden kansen voor werkzoekenden
● Dashboard Skills uitgebreid

Meer arbeidsmarktinformatie

De veranderingen op het gebied van werk volgen zich in een razend tempo op. Wilt u weten waar zich kansen of tekorten voordoen? En hoe u hierop kunt anticiperen als het gaat om het aantrekken of behouden van uw toekomstig personeel? Maak gebruik van onderstaande kennisbronnen en neem contact op met onze adviseurs voor meer branche-specifieke informatie.

Arbeidsmarktinformatie Rijk van Nijmegen
Wilt u weten wat er op de arbeidsmarkt speelt in uw regio? Waar liggen de kansen? Wat is het aantal vacatures? UWV brengt per arbeidsmarktregio de arbeidsmarkt in beeld met verschillende interactieve dashboards.

Arbeidsmarktdashboards UWV
UWV biedt verschillende arbeidsmarktdashboards aan. Ieder dashboard bevat een eigen thema waarin een aantal kerncijfers opgenomen zijn. Binnen het dashboard kunt u de gewenste informatie selecteren en steeds een verdere verdieping maken.

UWV Kennisnieuwsbrief
Via deze Kennisnieuwsbrief deelt UWV maandelijks UWV kennispublicaties en de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Inspiratieplatform goed werkgeverschap
Goed werkgeverschap begint bij goed zorgen voor uw werknemers en uw onderneming. Door groei en ontwikkeling mogelijk te maken, en zaken goed te regelen. Dit inspiratieplatform van UWV ondersteunt bij het vinden van oplossingen bij arbeidsmarktvraagstukken.