Nationale Werkbezoekdag dit jaar op 16 november

Op woensdag 16 november gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Wilt u ook talent spotten, uw bedrijf in de schijnwerpers zetten en uw maatschappelijke betrokkenheid tonen? Meld u aan voor een vrijblijvend netwerkgesprek of geef een (virtuele) rondleiding in uw bedrijf tijdens de Nationale Werkbezoekdag.

Nationale Werkbezoekdag 16 november

De Werkbezoekdag is een ideale manier om talent te ontmoeten en te inspireren. U hoeft geen concrete vacatures te hebben, het gaat bij de Werkbezoekdag immers om netwerken. Voor werkzoekenden biedt de Werkbezoekdag de unieke mogelijkheid om bij organisaties binnen te kijken waar ze normaal wellicht niet zo snel zouden komen.

De Werkbezoekdag was een leerzame ervaring voor mij en mijn collega’s, omdat je op een andere manier in contact komt met werkzoekenden die ook hun eerste indruk delen.”

Doet u ook mee?

De Nationale Werkbezoekdag wordt georganiseerd door de landelijke community JobOn in samenwerking met diverse partijen, zoals UWV. Wij ondersteunen dit initiatief van harte. U kunt zich aanmelden op Werkbezoekdag.nl

Wilt u sparren over de invulling van uw deelname aan de Werkbezoekdag? WerkgeversServicepunt denkt graag met u mee. Stuur een mailtje naar bob.overkamp@uwv.nl of bel 06 29 643 377.