Wij werken samen voor u

Onze adviseurs Jaap Thissen en Lex Jansen zijn een ideaal duo voor werkgevers in de techniek en bouw. Hun belangrijkste doel? Een goede bemiddeling van vraag een aanbod in deze sector. Lex heeft de contacten met werkgevers. Jaap zoekt de juiste kandidaten bij de vacatures.

Jaap is werkzaam bij het UWV Matchingteam in Nijmegen. ‘Veel werkzoekenden schrijven zich momenteel in bij UWV’, vertelt hij. ‘De groep techneuten blijft echter schaars. Wekelijks nemen we alle inschrijvingen door en bellen we met kandidaten. Daardoor kunnen we echt proactief matchen. Dit heeft al tot verschillende successen geleid.’

Adviseur WerkgeversServicepunt Lex Jansen: ‘We merken dat de sector techniek nog ‘relatief’ weinig krimp laat zien in Rijk van Nijmegen. Daarom hebben we flink wat openstaande vacatures. Omscholing vanuit andere sectoren is een van de oplossingen. We denken mee over dit onderwerp en adviseren werkgevers waar dat gewenst is.

Zowel werkzoekenden als werkgevers kunnen een bijdrage leveren aan het versoepelen van de overstap naar een ander beroep. Lees meer over scholing als arbeidsmarktinstrument op de website van UWV.

Contact

Lex en Jaap blijven zich onverminderd inzetten om de juiste match te maken.
Benieuwd wat WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen voor u kan betekenen?
Zo neemt u contact op.