De Grote Generatieshow komt 29 februari naar Nijmegen

Graag beginnen we dit nieuwe jaar goed met een tip voor een inspirerend middagje uit. Er is de laatste tijd veel te doen rondom ‘generatiemanagement’. De krapte op de arbeidsmarkt en de hoge vergrijzing dwingen ons na te denken over wat vijf generaties op de werkvloer betekent. Daarom hebben we De Grote Generatieshow gevraagd om op 29 februari naar Nijmegen te komen, speciaal voor werkgevers uit de regio Rijk van Nijmegen.

De Grote Generatieshow

Momenteel zijn er vijf generaties op de werkvloer; uniek in de geschiedenis! Dat is goed nieuws, want elke generatie brengt iets goeds, maar hoe haal je het beste uit al die generaties samen? De Grote Generatieshow drukt je met de neus op de feiten.

Samenwerking tussen jonge en ervaren collega’s is belangrijker dan ooit. Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt, maar ook omdat de wereld steeds sneller verandert. De Grote Generatieshow is een theatervoorstelling over ‘generatiediversiteit’ op de werkvloer. Een interactieve en wervelende show die de samenwerking tussen generaties verbetert.

Tickets uitverkocht

De Grote Generatieshow vindt plaats op donderdagmiddag 29 februari in Nijmegen. Er is op dit moment geen deelnemersplaats meer beschikbaar.

Aangeboden in samenwerking met de HAN, UWV, WerkgeversServicepunt en WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.