Terugblik Nijmeegse banenmarkt in De Vasim

Een zomers sfeertje maandag 5 juni op de drukbezochte Banenmarkt Nijmegen in De Vasim. De inspirerende ruimte nodigde uit tot spontane gesprekken tussen de 30 regionale werkgevers en 285 bezoekers. Er werden baanideeën, visitekaartjes en vervolggesprekken gescoord. Veel gehoord: “Wat fijn dat er eindelijk weer een echte banenmarkt is!”.

Organisatoren Nienke Helmond en Jory Thunnissen van UWV zijn tevreden. Jory: “Het was geweldig om te zien hoe gemotiveerd de werkzoekenden waren. Ze toonden een brede waaier aan vaardigheden en ervaringen, waardoor de werkgevers echt onder de indruk waren. Er werden veel waardevolle gesprekken gevoerd, cv’s uitgewisseld en toekomstige mogelijkheden besproken. Het was een levendige uitwisseling van kennis en mogelijkheden. Werkgevers hebben een belangrijke rol gespeeld in het creëren van deze waardevolle ontmoetingen en het bieden van kansen aan werkzoekenden.”

We willen alle bezoekers, werkgevers en samenwerkingspartners van harte bedanken voor hun interesse en actieve en enthousiaste deelname. Er is veel talent aanwezig in onze regio.

De komende tijd gebruiken we voor een evaluatie en het ophalen van verbeterpunten voor een vervolg event. Heb je nu al tips of een mooi verhaal n.a.v. de banenmarkt in De Vasim? Wil je meer weten over de Banenmarkt Nijmegen? Neem dan contact op met Nienke Helmond, per email info@wspnijmegen.nl of telefonisch 06 11 249 518.