Banenmarkt Nijmegen in De Vasim 5 juni

Op maandag 5 juni is er van 14 tot 16 uur een grote banenmarkt in Nijmegen. Het gebouw ‘De Vasim’ is dan de inspirerende ontmoetingsplaats voor iedereen die wat te bieden heeft op de arbeidsmarkt. Werkzoekenden en geïnteresseerden die een leuke baan zoeken zijn welkom om in gesprek te gaan met de 25 geselecteerde werkgevers uit de regio. Kijk voor info, routebeschrijving en deelnemende werkgevers op https://u.uwv.nl/vasim

Organisator Nienke Helmond: “De deelnemende werkgevers zullen hun best doen om bezoekers te enthousiasmeren voor de baan- en carrièrekansen in hun bedrijf. In een live gesprek kun je goed ervaren of er een klik is. Werkgevers zijn vanwege het personeelstekort steeds meer bereid om functie-eisen los te laten. Dat biedt mooie kansen voor werkzoekenden. Bijvoorbeeld in combinatie met een interne opleiding of een leerwerktraject in de regio.”

Naast werkgevers zijn er medewerkers van het Leerwerkloket en UWV aanwezig voor adviezen en tips over solliciteren, scholing en leerwerktrajecten. Er worden ook vacatures gedeeld van werkgevers die niet aanwezig kunnen zijn. De aanmeldperiode voor werkgevers vond al begin mei plaats.

Wilt u meer weten over de Banenmarkt Nijmegen?
Neem dan contact op met Nienke Helmond:

info@wspnijmegen.nl
06 11 249 518.