Snel en simpel in contact via de Online Banenmarkt

De Online Banenmarkt biedt een laagdrempelig platform voor werkgevers, werkzoekenden en intermediairs in onze regio. Werkgevers én werkzoekenden komen daar dagelijks snel en simpel met elkaar in contact. Iedereen kan gratis lid worden, meedoen of gewoon even een kijkje nemen. Elke twee maanden vindt er een online event plaats waarbij een matchingteam achter de schermen meekijkt en tips geeft. Op 4 oktober is het weer zover. Wilt u weten wat de Online Banenmarkt kan betekenen voor u als werkgever? Kijk op www.banenmarkt-rvn.nl.

Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen

Werkgevers uit de regio delen hun vacatures in de LinkedIn-groep van de Online Banenmarkt. Geïnteresseerden kunnen daar direct op reageren. Ook presenteren werkzoekenden en ‘baanveranderaars’ zich actief door hun cv te delen of een (video)oproep te plaatsen. Onderling worden tips en contacten gedeeld. Ook worden er regelmatig Meet Ups georganiseerd. Tijdens deze online meetings krijgen werkzoekenden een inkijkje in een regionaal bedrijf en vacatures.

 De Online Banenmarkt brengt vacatures en mensen bij elkaar. Werkzoekenden en werkgevers worden door de Online Banenmarkt beter vindbaar. Het zorgt voor een groter netwerk en het informele karakter maakt het leggen van het eerste contact een stuk makkelijker dan een standaard sollicitatieprocedure.

De Online Banenmarkt Rijk van Nijmegen is een initiatief van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen, UWV en WerkgeversServicepunt Rijk van Nijmegen. De LinkedIn-groep bestaat nu anderhalf jaar en heeft ruim 3.100 leden uit de gemeenten Nijmegen, Wijchen, Druten, Beuningen, Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar. De groep staat open voor nieuwe aanmeldingen van werkgevers, werkzoekenden en intermediairs.

In het hele land zijn er regelmatig regionale banenmarkten op het platform LinkedIn, voornamelijk georganiseerd door de regionale WerkgeversServicepunten.

Kijk op banenmarkt-rvn.nl

Meer informatie, instructie, nieuws en video’s zijn te vinden op www.banenmarkt-rvn.nl.