Planning to Succeed op 18 mei

Hoe zorgt u voor een toekomstbestendig medewerkersbestand in een veranderende wereld? Strategische personeelsplanning staat centraal in deze interactieve online bijeenkomst op dinsdag 18 mei van 13.00 tot 14.30 uur. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Partnerschap in Ondernemen. 

Bijeenkomst strategische personeelsplanning

Als werkgever zet u zich altijd meer dan 100% in. Deze onzekere tijden geven vragen over de toekomst. Hoe wil en kan u uw medewerkers nu en straks inzetten om de ambities en ondernemersplannen van uw organisatie te realiseren? Welke kennis, vaardigheden en rollen zijn hiervoor nodig? Wat zijn de dilemma’s? Welke mensen passen het beste bij uw ambitie en moet er dan nog iets veranderen? Partnerschap in Ondernemen nodigt u uit om aan de slag te gaan. Planning to Succeed!

Sprekers 18 mei

Ellen Reuzenaar is mede-eigenaar van Moon HRM en expert op het gebied van strategische personeelsplanning. Zij vertelt hoe u aan de slag kan gaan met uw personeelsplanning. Ook deelt ze praktische tips, tools en instrumenten. Haar jarenlange praktijkervaring biedt alle ruimte voor vragen en verdieping. ROC Nijmegen is in 2018 gestart met het invoeren van grootschalige strategische personeelsplanning.

Francis Linthorst van HRM ROC Nijmegen vertelt hoe het ROC dit heeft aangepakt en geeft tips en trucs.

Info & inschrijven